Veelgestelde vragen

Algemeen

Inloggen

 • 1. Behoud ik altijd dezelfde inlogcode?

  Ja, deze blijft altijd hetzelfde. Het is wel mogelijk om uw inloggegevens te wijzigen nadat u bent ingelogd en te klikken op 'wachtwoord wijzigen' in het menu. Mocht u uw inlogcode vergeten zijn, dan is het ook mogelijk een nieuwe inlogcode aan te vragen vanuit mijn account.

 • 2. Kunnen meerdere mensen met dezelfde code inloggen? (i.v.m. personeel)

  U heeft één unieke inlogcode beschikbaar gekregen die door meerdere personeelsleden binnen uw bedrijf gebruikt kan worden. Het is dus niet van belang om meerdere accounts aan te maken.

Betalen

Bestellen

Verzending

Levering

 • 1. Hoe lang duurt het voordat de schoenen geleverd worden?
  Uit voorraad zal uw levering binnen 2-3 dagen geleverd worden. Uit productie zal dit 21 werkdagen zijn, nadat uw order definitief is verklaard. Een groot voordeel voor u is dus dat wij ook uit productie, die in Italië plaatsvind om onze kwaliteit te waarborgen, kunnen naleveren zonder lange levertermijnen.
 • 2. Worden de schoenen direct vanuit Italië naar ons gestuurd, of worden ze vanuit Waalwijk geleverd?
  Al onze leveringen vinden vanuit het distributie centrum te Waalwijk plaats en gaan kosteloos naar uw uitleveradres via onze eigen transporteur.
 • 3. Behoud ik dezelfde leveringscondities?
  De pre-orders worden geleverd tegen de met het salesteam overeengekomen condities. Naleveringen vinden plaats tegen de op de website vermelde prijzen. Bij een bestelling van meer dan 8 paar wordt een orderkorting van 8% gegeven. Is uw betaling binnen 10 dagen bij ons binnen dan krijgt u nog eens 3% betalings toelagekorting. Er worden geen verzendkosten voor u in rekening gebracht. 

Klachten