Hulp bij bestellen

Bent u hier voor het eerst? Dan is het goed om te weten dat u eerst Retailpartner van ons dient te worden voordat u bestellingen kunt plaatsen in deze webshop. Consumenten kunnen in deze webshop helaas geen bestellingen plaatsen en worden geadviseerd te kijken in de storelocator voor verkoop punten van Noë.

Bent U een retailpartner van Noë? Dan zal de klantenservice u eerst aanmaken als klant in ons systeem en contact met u opnemen zodra dat gedaan is. Vanaf dat moment is het mogelijk om in te loggen met de ontvangen gegevens en een bestelling te plaatsen. Er zal na het plaatsen van uw order eerst contact met u worden gezocht om de order met u door te spreken. Is de order doorgesproken? Dan krijgt u een orderbevestiging toegestuurd, kan de betaling plaatsvinden en wordt de bestelling vervolgens verder verwerkt en toegestuurd.

Heeft u nog vragen? Kijk dan onder klantenservice bij veelgestelde vragen.

Een andere vraag? Dan kunt u contact opnemen met de customerservice, via de mail of telefonisch via: +31 416 56 01 73. Zij zullen u dan zo goed en snel mogelijk van dienst zijn.