Over my-noe.com

My-noe.com wil retailers inspireren met het kleurrijke assortiment van Noë. Onze retailpartners kunnen op deze business to business webshop makkelijk online nabestellingen plaatsen uit het NOS assortiment, zodra zij van ons een account toegewezen krijgen. Voor consumenten is het helaas niet mogelijk via deze B2B website online producten te kopen, maar via het kopje: 'winkels' kunnen zij een Noë verkooppunt vinden in de storelocator. Voor meer informatie over het merk, verwijzen wij consumenten graag door naar www.noeantwerp.com. Kijk in het menu rechts voor FAQ. 


In 2012 maakte het kleurrijke Noë als één van de eerste merken de gewaagde stap de gehele productielijn van het Verre Oosten naar Italië te verhuizen. In het hart van de schoenenindustrie en in het epicentrum van de laatste mode wordt Noë vervaardigd door ervaren krachten, familiebedrijven, mensen met een passie voor schoenen. Dit vertaalt zich naar een vrouwvriendelijke pasvorm en kwaliteit, iets waar Noë inmiddels bekend om staat. Wie zegt dat hoge hakken ongemakkelijk moeten zijn?


Ook typisch aan de schoenen van Noë: er wordt uitsluitend gewerkt met de beste materialen. Het merk maakt gebruik van dezelfde ledersoorten als grote modehuizen, en selecteert keer op keer de beste nieuwe materialen voor haar producten. Het hoofdmateriaal is een vintage kalfsleer, dat een ongekende kracht kent in de kleur. De kleine oneffenheden en de textuur maken dat schoenen van Noë “leven”. Door het dragen wordt het materiaal enkel nog mooier!

De schoenen van Noë maken gebruik van Italiaanse leesten, die vaak tot een halve maat kleiner uitvallen dan gebruikelijk. Het grote voordeel: weet je eenmaal je maat, dan kun je ook de overige 87 kleuren blind aan je collectie toevoegen! Voor elke outfit een matchende schoen.


Een ongekende keuze, 88 kleuren, extreem hoog comfort en Italiaans vakmanschap. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Maar veel vrouwen zijn er al van overtuigd: geen enkele hak kan tippen aan een Noë-hak.”