Inspired by colors

Leef je innerlijke schoenenpassie uit met de legendarische collectie van Noë. Stijlvolle stiletto’s, ruigere modellen of schattige peeptoes. Ultiem chique of pop-cult. Vergeet diamanten, de kleurrijke schoenen van Noë zijn de ‘best friend’ van de moderne vrouw!

Het begon allemaal met het ontwerp van een perfect paar schoenen. Vrouwen en moderedacteurs vielen als een blok voor de frisse moderne look van onze immense kleurenreeks. En dat immense mag je gerust letterlijk nemen. Van sportief met een knipoog tot duizelingwekkend hoog in meer dan 88 kleuren. Wij maken schoenen die seizoenen lang meegaan, want sommige dingen raken gewoon nooit uit de mode. En er is meer: elk van onze kleuren heeft een persoonlijke identiteit voor elk moment. Van de lippenstift die je draagt bij een special gelegenheid tot de oogverblindende jurk voor een avondfeest. Modellen in meer dan 88 kleuren, hoog of laag, we hebben voor elk wat wils. De mogelijkheden zijn oneindig!

Ons merk is opgebouwd rond drie belangrijke premissen: duurzaam en weldoordacht ontwerp, kwaliteitsgerichte productie door Italiaanse vaklui en uitmuntende klantenservice. We hebben het merk verder ontwikkeld met een perfecte mix tussen kwaliteit en kleur. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een lifestyle merk dat wil inspireren om kleurrijk door het leven te gaan met onze schoenen, handtassen, sjaals en accessoires. We experimenteren ook tot hoever je de modern garderobe kunt drijven om subtiele innovaties te omarmen. Het is onze bedoeling om immer elegant schoeisel te ontwerpen in luxueuze materialen. En in kleuren die resoluut verfrissend zijn. Je kan ze dus dragen alsof je ze altijd al gehad hebt. En dat zal je ongetwijfeld ook doen!


Over my-noe.com

My-noe.com wil retailers inspireren met het kleurrijke assortiment van Noë. Onze retailpartners kunnen op deze business to business webshop makkelijk online nabestellingen plaatsen uit het NOS assortiment, zodra zij van ons een account toegewezen krijgen. Voor consumenten is het helaas niet mogelijk via deze B2B website online producten te kopen, maar via het kopje: 'winkels' kunnen zij een Noë verkooppunt vinden in de storelocator. Voor meer informatie over het merk, verwijzen wij consumenten graag door naar www.noeantwerp.com.