Noë Collectie

Sinds het begin heeft Noë altijd gewerkt met een verzameling van basics die Never Out of Stock (NOS) zijn. Deze iconische basispumps, enkellaarsjes en handtassen zijn allemaal tijdloos en beschikbaar in het volledige kleurpalet van 88 kleuren. Van ronde tot puntige neuzen en van subtiele hakjes tot absolute killer heels - de Noë collectie omvat elke stijl voor elke persoonlijke smaak voor de vrouw. Hieronder vindt u een greep uit onze NOS collectie welke u dan ook o.a. kunt vinden in deze B2B webshop. Let op: niet alle kleuren zijn altijd in stock.


Nicole Pump


Norva Shootie


Nica Pump


Nabla Shootie


Nabla Pump


Natalia Pump


Nadra Pump


Nadra Shootie

Noë werkt alleen met natuurlijke materialen, van binnen en buiten. Het grootste deel van de collectie maakt gebruik van premium vintage kalfsleder, plantaardig gelooid en in 88 kleuren beschikbaar. Deze ledersoort zorgt voor een heldere, levendige kleurtoon, waarmee Noë zich onderscheidt van andere merken. Onze schoenen zijn 100% in Italië met de hand gemaakt, van design tot productie, en zijn daarom van hoge kwaliteit.

Daarnaast is er twee keer per jaar een seizoensgebonden collectie die exclusievere en nieuwe modellen biedt. Denk aan hoge laarzen in de herfst of peeptoes en sandalen in het voorjaar, alles volgens de laatste trends in schoenontwerp. Doordat Noë naast de professionals van de luxe schoenenmerken werkt, is dit een absolute belofte! Om de collectie aan te vullen, zijn er elk seizoen nieuwe unieke seizoensmaterialen die passen bij het enorme aanbod aan kleuren. Deze exclusieve materialen zijn erg gelimiteerd en worden daarom ook niet aangeboden op deze B2B webshop. Als u deze seizoensmodellen wilt nabestellen dan kan dat via onze customer service +31 416 56 01 73 of via uw persoonlijke sales manager.